Pasiunea pentru mașini se întinde mai departe de serviciile Shuttle Choice. Interesul și curiozitatea pentru automobile ne îndeamnă să fim la curent cu cele mai interesante articole și noutăți din domeniu. Cele mai interesante lucruri le împărtășim cu cititorii noștri, pe blogul Shuttle Choice.

În articolul de astăzi ne îndreptăm atenția asupra celor mai interesante autovehicule alese de membrii Familiei Regale a Marii Britanii.

Presa este cu ochii pe frații William și Harry, mai ales de când prințul Harry și soția sa au luat controversata decizie de a se muta de la Casa Regală. Însă nu toată lumea cunoaște gusturile pe care le au la mașini. Mașini care au aparținut Reginei Elisabeta, dar și celorlalți membri ai familiei au furat ochii spectatorilor și participanților la evenimentele Casei Regale.

O publicație importantă a făcut un top al celor mai impresionante mașini conduse de British Royals. Vă prezentăm și noi cele mai frumoase dintre acestea.

 

Aston Martin Volante DB6

 

Primită cadoul la aniversarea a 21 de ani, Volantele a rămas preferatul Prințului Charles. Îl conduce și în ziua de azi. Este și mașina care a transportat cuplul William-Kate spre biserică, în ziua nunții. Dragostea față de mediul înconjurător l-a îndemnat pe proprietar să convertească motorul mașinii, care astăzi funcționează pe bază de deșeurile provenite din producția de vin și zer.

Jaguar I-PACE

 

Charles nu a rezistat tentației de a achiziționa prima mașină electrică lansată de Jaguar. Automobilul are o autonomie de 380 km și 394 de cai putere!

Range Rover

 

Prințul Charles și Camilla l-au întâmpinat pe președintele Trump la vizita sa în Marea Britanie anul trecut. Familia Regală a mai folosit această mașină atunci când Ducele și Ducesa de Cambridge s-au căsătorit, transportând-o pe Kate și pe tatăl său la Westminster Abbey. Mașina a fost un cadou pentru Regină, la celebrarea a 25 de ani de domnie.

E-type Jaguar

Deși a fost făcută în 1968, Jaguarului E-type i s-a montat un motor electric. Conform fabricanților Jaguar, orice motor creat între 1948 și 1992 poate fi convertit într-unul electric, și se așteaptă la tot mai multe cereri. Mașina a condus cuplul Harry-Meghan la nunta regală în 2018.