Parteneri AWR Lease Services

O bună colaborare cu partenerii noștri este unul dintre principalii factori care demonstrează implicarea în serviciile pe care le oferim. Încrederea pe care o primim de la colaboratorii noștri este pentru noi o dovadă că serviciile pe care le oferim sunt un motiv de laudă.

TRESOR EVENTS

Rafinamentul celor 31 de spa╚Ťii de cazare ╚Öi profesionalismul serviciilor impecabile, orientate spre satisfacerea celor mai ├«nalte cerin╚Ťe alc─âtuiesc complexul Tresor, o loca╚Ťie aparte, expresie a luxului absolut.

AFL─é MAI MULTE

BOAVISTA

Situat l├óng─â Centrul Regional de Afaceri Timi╚Öoara, Hotel Boavista Timi╚Öoara este amplasat ├«ntr-o loca╚Ťie privilegiat─â, care invit─â la relaxare ╚Öi destindere la doar 1,5 km de centrul ora╚Öului.

AFL─é MAI MULTE

NH HOTEL

NH Hotel Group SA este un lan╚Ť hotelier spaniol cu sediul ├«n Madrid, ╚Öi cu hoteluri ├«n ├«ntreaga lume. NH Hotel Group ocup─â locul trei ├«n clasamentul european pentru hoteluri de afaceri.

AFL─é MAI MULTE

HOTEL DEL CORSO

Hotel Del Corso este un hotel de 4 stele, situat la doar 5 minute de centrul ora╚Öului. Fie c─â v─â afla╚Ťi ├«n Timi╚Öoara ├«ntr-o c─âl─âtorie de afaceri, sau pentru a vizita Timi╚Öoara, este locul ideal de cazare.

AFL─é MAI MULTE

HOTEL PERLA TIMI╚śOARA

Hotel Perla Timi╚Öoara se claseaz─â cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n topul hotelurilor din Timi╚Öoara, datorit─â experien╚Ťei din domeniu hotelier de peste 25 de ani.

AFL─é MAI MULTE

ro_RORomanian
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!