Colaboratori

Partenerii noștri

Suntem bucuroși să colaborăm cu parteneri de încredere

Companii de prestigiu din Timișoara, dar și din alte orașe, ne aleg, de peste 15 ani. Suntem bucuroși să colaborăm de la egal la egal, unde standardele de profesionalism și calitatea serviciilor nu suferă compromis.

NH Hotel Group SA este un lan╚Ť hotelier spaniol cu sediul ├«n Madrid, ╚Öi cu hoteluri ├«n ├«ntreaga lume. NH Hotel Group ocup─â locul trei ├«n clasamentul european pentru hoteluri de afaceri.

Situat l├óng─â Centrul Regional de Afaceri Timi╚Öoara, Hotel Boavista Timi╚Öoara este amplasat ├«ntr-o loca╚Ťie privilegiat─â, care invit─â la relaxare ╚Öi destindere la doar 1,5 km de centrul ora╚Öului.

Hotel Del Corso este un hotel de 4 stele, situat la doar 5 minute de centrul ora╚Öului. Fie c─â v─â afla╚Ťi ├«n Timi╚Öoara ├«ntr-o c─âl─âtorie de afaceri, sau pentru a vizita Timi╚Öoara, este locul ideal de cazare.

Blue Air este o companie aerian─â rom├óneasc─â, cu hub-ul s─âu la Aeroportul Interna╚Ťional Henri Coand─â. ├Äncep├ónd cu anul 2016, a devenit cea mai mare companie aerian─â rom├óneasc─â cu pasageri cu zboruri regulate.

Aptiv PLC este o companie global─â de piese auto, ├«nfiin╚Ťat─â ├«n Bailiwick of Jersey, cu sediul ├«n Dublin, Irlanda ╚Öi cu filial─â ├«n Timi╚Öoara.

DM-Drogerie Markt este un lan╚Ť de magazine care vinde produse cosmetice, articole de ├«ngrijire medical─â, produse de uz casnic ╚Öi produse alimentare de s─ân─âtate.

ro_RORomanian
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!