Din dorința continuă de dezvoltare și de redefinire a confortului pentru client și nu în ultimul rând pentru echipa AWR, au făcut ca aniversarea celor 18 ani de activitate găsească compania AWR Lease Services într-o nouă locație. 

Amplasare: 

Noua locație are acces direct din Strada Grigore Alexandrescu, Nr. 177 Bloc Iris 5, Scara E, Parter, Timișoara 300633.

Cei interesați să beneficieze de serviciile prestate de catre AWR, fie că este vorba de leasing operaționalrent-a-car sau transfer individual de persoane, găsesc în noul spațiu un loc primitor și modern,cu personal experimentat și instruit să ofere cele mai potrivite soluții de mobilitate.

Noua locatie

Strada Grigore Alexandrescu, Nr. 177 Bloc Iris 5, Scara E, Parter, SAD, Timișoara 300633

+40 256 20 24 10

+40 374 49 48 47

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

Facilități :

Spațiul deschis, primitor, în care lumina naturală se împletește cu cea artificială într-un mod inedit, dar firesc și plăcut ochiului, cu un mobilier modern, creat la cele mai ridicate standarde, definesc caracteristicile de bază ale AWRCalitate și Excelență. 

AWR Lease Services locatie noua receptie
AWR Lease Services locatie noua birou

Infrastructura IT de ultima generație utilizată permite gestionarea facilă și rapidă a activităților externe legate de clienți, furnizori, administrație locală s.a., precum și a celor interne, interdepartamental.  

Clienții au la dispoziție o multitudine de canale de comunicare deschise  cerințelor proprii către personalul firmei AWR.  

În paralel cu proiectul noului sediu și ca o completare a acestuia,  se lucrează la dezvoltarea unui proiect IT prin care se urmărește extinderea unei aplicații existente la specificul  personalizat conform cerințelor proprii, care va duce la un alt salt în evoluția firmei în relația cu clienții. 

Concluzie: 

În loc de concluzie va lansăm o invitație, cea de a ne vizita și de a vă convinge că tratăm orice cerință cu aceeași atenție și același profesionalism.  

Articol oferit de  

De 18 ani

Furnizorul tau de solutii premium de mobilitate  

Inchiriere auto   Leasing operational Transfer auto