În data de 4 noiembrie 2022, reprezentantei companiei AWR Lease Services, Oana DATCU, i s-a înmânat premiul pentru Locul I și Trofeul de Excelență în cadrul celei de-a 29 ediții a Galei Excelenței în Afaceri  –Topul Firmelor din Județul Timiș, desfășurată la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș. 

Premiile primite reflectă poziția de leader ocupată de AWR în clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2021, top care reunește 12.095 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 35.333 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Acest clasament este elaborat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în baza unei metodologii unice și unitare la nivel național realizată de Camera de Comerț și Industrie a României având ca sursă informațiile furnizate de Ministerul Finanțelor și de Oficiul Național al Registrului Comerțului.

Din cei 18 ani de activitate a companiei, clasarea pentru al 13-lea an consecutiv pe podium, demonstrează constanța în calitatea ireproșabilă a serviciilor oferite de echipa AWR Lease Services atât în domeniul leasingului operațional, cât și în domeniul inchirierilor auto și a transferurilor private. Fiecare client a beneficiat de soluții premium de mobilitate adaptate nevoilor sale specifice, fiecare contact fiind transformat într-o “experiență AWR” guvernată de principiile AWR: profesionalism, punctualitate, flexibilitate, asertivitate și empatie. 

Rezultatele viitoare ale companiei AWR Lease Services sunt asigurate de acțiuni constante și coerente de dezvoltare, finalizate sau în curs de finalizare, care mențin trendul crescător al firmei și locul între firmele de profil : 

  1. Noua locație din Timișoara, Stradă Grigore Alexandrescu, Nr. 177, oferă clienților și propriilor angajați, un spațiu primitor și modern. 
  2. Flota de mașini de închiriat AWR acopera orice nevoie de mobilitate și este constant completată cu cele mai recente modele de mașini, alese pe baza feed-back-ului oferit de către client. 
  3. Extinderea unei aplicații IT existente la specificul personalizat conform cerințelor proprii va aduce un alt salt în evoluția firmei în relația cu clienții. 

Pentru toți cei care caută un autoturism de închiriat în Timișoara sau doresc să încheie un contract de leasing operațional, toate cele mai de sus constituie motive de a apela la serviciile AWR Lease Services. Datele de contact sunt : telefon +40 256 20 24 10 , email info@awr.ro,  website awr.ro . 

Articol oferit de  

De 18 ani

Furnizorul tau de solutii premium de mobilitate  

Inchiriere auto   Leasing operational Transfer auto